Post by workvimatitu on Feb 15, 2022 6:51:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dicedom - Sloučit Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dicedom - Sloučit Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více bodů ▞▞▞
▞▞▞ Dicedom - Sloučit Puzzle 2022 version ▞▞▞
Zatím je to jedna skvělá malá hra. Mám jednu výtku, pokud kostku nepoložíte pomalu a opatrně na pole, zasekne se a nemáte možnost se pohnout ani svůj tah opravit. Musíte začít znovu a ztratíte body. Není vpohodě. Omlouvám se, že jsem musel tuto hru odinstalovat, pořád se to zasekává a já to nemám jak obejít. Opravte problém a já přeinstaluji.
Zábavná hra, ideální na půl hodiny nebo tak.
Pěkná hra! Udržuje vás v soustředění a také myslí na další krok. A nejlepší ze všeho je, že nemá mnoho rušivých reklam. Dobrá práce!
Je to zajímavá hra a oceňuji zábavu, kterou jsem si při jejím hraní užil, a také zvláštní pozornost návrháři, který hru vytvořil.
Strhla jsem 1 hvězdičku protože koho to napadne no prostě kostky ty musíš dát tři kostky aby ti vyšlo další číslo a když máš šestku tak se ti udělá zvláštní kostka která je posazena nějaký diamantam debilníma a ty tam prostě ti to vybouchne když dáš 3 k sobě ale jinak dobrá odreagovačka
mega dobrá hra jeto zábava dal sem to do top 5 je to moje nejoblíbenější hra z těch co mám stahnutých je to dobrý a miluju tvůrce fun free fun
Snadná a zábavná hra pro spojování kostek, která vás nenadchne, je relaxační a dobrá na oči. Velmi návykové, jsem závislý, tak házejte kostkami 🎲🎲 a hrajte ještě dnes😊
velmi předvídatelné, když vám to začne dávat $#€&
Hra je v pořádku, když běží, ale obrazovka je stále prázdná a nereaguje ani se nevrátí, pokud v telefonu neprovedu vynucený restart. Nehratelné. Odinstalováno.
Dicedom - შერწყმა თავსატეხი თავსატეხი zbzn
Je to dobrá hra
Pěkná herní grafika je dobrý zvukový systém je dobrý Líbí se mi Vřele doporučuji. Zaslouží si 4 hvězdičky
Hrozný nejde vihrát😠😡😡😡
dá se to hrát.
Dicedom - Merge Teka-teki Teka-teki qlyg
Neuvěřitelné! Skvělá hra! Nainstalujte! (hnědá) 👍👍👍👍👍👍
Bezva hra. Baví mě 🌻🍀
Není možné získat slušné skóre....
dobrá hra
Dobrá hra, když člověk nemůže v noci spát.
neustále se objevují reklamy, které blokují polovinu obrazovky. to je otravné. přestaňte cpát reklamy do všech svých her. každá hra, která to udělá, dostane 1 hvězdičku.
Skvělé, ale často se to zastavuje...
hra je fajn ale taky úplně k h***u
Vzrušující. Dobré pro relaxaci těla i mysli.
Dobrá hra, ale být muslimem nesnáším kvůli fotce prasete a jeho špatnému hlasu... tak prosím odstraňte ikonu prasete a jeho špatný zvuk.
jakmile byla hra hotová, nezačala znovu. musel to nainstalovat třikrát. hru jsem miloval, ale byla frustrující.
Množství reklam dělá ze hry ztrátu času.
Docela zábava, nic jako reklama se zajíčkem skákajícím v bludišti, když hodíte kostky, které jsem chtěl hrát, to je to, co mě přitahovalo k této hře. Nesnáším, když lžou o své hře, aby vás přiměli hrát. Vymazat.!!!
Hra je zábavná!! ale špatné bodování....a velmi přidat řízený....
Kingdom Rush - Tower Defense Strategi sxts
Ne moc vzrušující
Zbytečné reklamy! Kromě toho by vás zastavili bez ohledu na to, co uděláte. A to je ta hra, takže jak pokračujete ve hře, ztrácíte zájem
Začínám, ale zatím mě to baví.
Velmi dobrá hra, začnete hrát a ztratíte pár minut a zjistíte, že jste hráli hodinu!!
Miluju hraní kostek, které jsem si stáhl!
Pěkná hra....ale najednou moc reklam
Velké ZKLAMÁNÍ z OPAKOVANÝCH REKLAMY a reakce na vyskakovací okno Google, když jsem byl požádán o komentář a řekl jsem, že se nezobrazí. Nemohu se vrátit do hry. Takže budu ODINSTALOVAT, kvůli reklamám.
Co mám dělat s tou raketou? A to video co máš klame. Většinu času jsou to 2 kostky, které musíte umístit na plán.
Kostky tam nejsou náhodné, proto je na hovno, že nemůžete použít strategii
Opravdu zábava, chytlo mě to
Měl jsem zde předchozí příspěvek, kde jsem tuto hru ohodnotil 5 hvězdičkami. Ale poté, co jsem si to pár let stáhl, fungovalo to skvěle, pak to najednou začalo neustále zamrzat a nejde to ukončit, sotva jsem prošel hrou. Takže to čtu Hvězdám. Doufám, že tento problém dokážete vyřešit, miluji tuto hru, ale chystám se ji odinstalovat
čím více budete hrát, tím více si uvědomíte, že je navržen tak, aby vás přiměl selhat 10 000 způsoby, bez ohledu na to, jak dobrá je vaše strategie. Je postaven tak, abyste pokaždé prohráli a navždy vás upoutali na snahu vyhrát.
Proč po aktualizaci androidu 10 po několika akcích zhasne? Bylo to dobré, ale teď mrtvé.
Hra vždy zamrzne nic dobrého